Fwd: Re: Re[5]: Продовження теми про Публікацію

В адрес инициативной группы получено несколько сообщений от одного из героев наших публикаций Марценюка В.П. (UT8NV).  Валерий опроверг слухи о своей госпитализации в психиатрической клинике в конце девяностых и начале двухтысячных годов. Мы сожалеем, что Валерию так и не удалось поправить здоровье и подлечить шизотипическое расстройство личности, обострившееся из-за стресса. Судя по содержанию его последних публикаций болезнь стремительно прогрессирует.
Инициативная группа напоминает -  наш сайт является открытой площадкой для обмена мнениями для всех, без исключения, радиолюбителей Украины. На нашем сайте найдется место и для таких «пейсателей» как пан Марценюк. Сайт работает  без цензуры.
Адрес для отправки ваших публикаций UR5RADIO@i.ua

Материал предоставлен для публикации В.П.Марценюком (UT8NV). Публикуется по принципу "as is". Мнение авторов не всегда совпадает с мнением редакции.

От:                  Valery Marcenjuk <walmar@ua.fm>
К:                   ur5radio@i.ua
Время создания:      Вт, 11 Дек 2017 10:23:08


---------- Пересылаемое письмо ----------
Виталий Удод <ut7nw.vit@gmail.com>
Sun, 10 Dec 2017 22:37:07 +0200
Продовження теми про Публікацію

Юрко, даю конкретну відповідь - ТАК, я вважаю Андрія UT5NM порядною людиною.
Знаю, що так скажуть більшість радіоаматорів, які його знають.
Знаю, що так не скажуть тільки ті, хто по якійсь причині образився на нього та спортив з ним стосунки.
Я не один раз їздив з Андрієм на очні змагання, в експедиції, інші міроприємства і тому маю право так говорити.

Звичайно характер в нього не простий (назвемо для розрядки "ментярський"), він може і матюкатись і обзивати і робити помилки (як це було коли він не так проголосував, за що на нього і образився колектив), але він, як і ти, Юрко, завжди готовий прийти на допомогу своїм колегам. Знаю, що багато хто жалкує, що останнім часом його немає на зібраннях Вінницьких радіоаматорів, в тому числі в Степашках (про це я знаю від організаторів цих хамфестів). Так, він інколи дуже багато говорить (слова не можливо вставити), інколи зверхньо називає нас безграмотними в компьютерній техніці або картофелеводами, але такий вже він і я думаю, що якби він був не порядним, колектив не обрав би його в свій час керівником Вінницького відділення ЛРУ.

Відносно анонімок - не вірю, що це його робота. Доведіть переконливо, тоді повірю і можливо поміняю свою думку.
Вірю його словам, написанним нещодавно Володі UT7NS:
"Запомни  только  одно  -  с  моей клавиатуры не ушло ни единого слова под чужими
никами  или  позывными.  Я мужик прямой, временами даже до матюков в форумах, но
ВСЕГДА подписываюсь своим именем или говорю прямо в глаза!"

Звичайно я неодобрюю його негативні висловлення на адресу своїх ідейних супротивників - знову ж таки кажу, що це особисті стосунки і не можна їх змішувати з суспільними.

Вважаю, що ніхто не заперечує, що Андрій UT5NM зробив не мало в плані організації радіоаматорського руху в області - оформлення і легалізація Вінницького відділення ЛРУ, налагодження стосунків та оформлення договорів з обласним спорткомітетом, вирішення питання по отриманню приміщення в ТСОУ, організація участі Вінничан у спортивних міроприємствах, організація та суддівство Кубка Жидковського та багато іншого. Тому писати "ВОНИ НАМ НЕ ПОТРІБНІ", Валік - це зневага до минулих здобутків.

Де зараз те наше приміщення? Де Договір зі спорткомітетом? Де обіцяний для дітей Палацу дітей та юнацтва комп'ютер?

Відносно твого першого запитання, Юрко - чому я не підтримав в свій час Вітю UT4NW - відповідаю тому що його призначення тоді зверху пройшло якось не гарно, без обговорення, "із подтішка".

Зараз мені не подобається як дві сторони конфлікту використовують слабкі сторони один одного, наприклад твою перебіжку з одного табору до іншого. Не гарно це виглядає.

Відносно твоїх слів Юрко:
"Навіщо мені бути "в центрі уваги", це не моє кредо, попросту я намагаюся публічно висвітлювати факти і шукати правду, не ховаючи голову в пісок" - тепер ти мені дай конкретну відповідь ТАК або НІ без викрутас і словоблуддя - ти бачив це чи чув, про що ти пишеш:
Однако тут как тут неожиданно появляется Андрей UT5NM, почти как у Михаила Лермонтова: «Чуть утро осветило пушки и леса синие верхушки – французы тут как тут». Он уговаривает Виталия сняться с зачёта в пользу своего протеже Сергея UT9NA, который не дотянул до мастера по занятому месту. Виталий долго упирался, выясняя правомерность такой сделки, но силовой милицейский подход Андрея всё же взял вверх.
Відповідь я знаю, що і не бачив і не чув, бо такого не було, тому навіщо домислив?

Ось так приблизно ми і нагнітаємо обстановку замість того, щоб  забути деякі промахи один одного і мирно жити і займатись улюбленою справою.

73! Віталій, UT7NW


2017-12-10 19:28 GMT+02:00 Юрко Стрєлков-Серга <ut5nc@i.ua>:
> до керівництва ЛРУ (як національної організації признаної IARU) прийдуть порядні люди,  зацікавлені в розвитку радіоаматорства в Україні...

Щось ми все "вокруг да около" товчем воду в ступі.
Хочу прямо запитати Віталія і отримати пряму відповідь:
Віталій, скажи на милість всій нашій обласній радіоаматорській громаді,
чи вважаєш ти Андрія UT5NM дійсно порядною людиною?
Тільки дай конкретну відповідь ТАК або НІ без викрутас і словоблуддя.
Юрко UT5NC


10.12.2017 17:08, Виталий Удод <ut7nw.vit@gmail.com>
Добродай го дня, Віктор Іванович!

Дякую за надіслані правила вирішення конфліктів, цікаво і корисно було прочитати.

Можливо, прочитавши мого листа, у Вас склалась неправильна думка, що я виступаю проти ВОСТР чи ВРЛ. Це абсолютно не так. Я завжди виступав за ВОСТР і за ВРЛ, в той же час сподіваючись, що і до керівництва ЛРУ (як національної організації признаної IARU) прийдуть порядні люди, зацікавлені в розвитку радіоаматорства в Україні.

Відносно нападів на Латишенко, Ананьєва та інших я знаю і звичайно категорично проти таких дій. Якби керівником ВРЛ був Ананьев, Латишенко, Нечитайлов або Пащенко, я б вже давно був в рядах ВРЛ. Знаючи Зельдіна, поки що сумніваюсь. Але вважаю, що колись ми і в Україні і в області знову об'єднаємось в єдиний колектив радіоаматорів, а поки що треба мирно співіснувати без образ жодної з сторін. Це і було лейтмотивом мого листа вранці - давайте поважати інтереси кожного, не розповсюджувати негаразди і жити мирно не зважаючи на різноманітність думок і інтересів.

Кілька років тому у нас був дружній колектив, я вважаю що велика заслуга в цьому тодішнього керівника Олександра Євгеновича UT4NZ, який вмів прислухатись до кожного.
Зараз із за амбіцій цей колектив розривають на 2 частини. Тільки що отримав листа від Валентина UT7NY, де він образившись за мою критику відносно невисилки звіту за Польовий день, згадує про мою хворобу (це вже зовсім не по людськи) і пише що я виконую вказівки паталогічних українофобів-виблядків. Так от, Валентин, захворіти може кожний, особливо маючи на собі такий груз відповідальності, як солідна фірма, а от відносно вказівок - ніколи нічиї вказівки не виконував, в органах не служив, ніяких спецприйомів про які ти пишеш - не знаю. Завжди маю свою особисту думку і завжди її прямо висловлюю, незалежно від авторитетів і погонів. За цю мою позицію Валентин пообіцяв мене відключити від загальної переписки.

Ось така в нас демократія і реакція на критику.

73! Віталій, UT7NW

---------- Конец пересылаемого письма ----------