Пропоную “Доповнення до змін регламенту Аматорського радіозв’язку України”

Павло Тарасович UT1KY
1. Колективним радіостанціям ( в т.ч. молодіжним та шкільним) дозволити працювати на всіх р\а діапазонах та всіма видами модуляції. Також дозволити постійно використовувати макс. вих. потужність 500 ват а для участі в контестах — 1 Квт.
2. Ввести три категорії аматорських радіостанцій:
– третя — початкова з вих потужністю 100 ват — всі КХ діапазони, всі види модуляції УКХ ( з 2 м і вище потужності відповідно до таблиці);
– друга — загальна з вих. потужністю 500 ват- всі КХ діапазони, всі види модуляції,УКХ ( з 2 м і вище потужності відповідно до таблиці) ;
– перша — екстра з вих. потужністю 1 Квт — всі КХ діапазони,всі види модуляції;УКХ ( з 2 м і вище потужності відповідно до таблиці).
3. *Для тимчасово окупованих територій ввести мораторій на використання українських позивних з літерою М та I з припиненням видачі дозволів до звільнення окупованих територій та встановлення на ній українського законодавства. Територіям Луганської та Донецької області, що підконтрольні Україні надати позивні сигнали з першою буквою в суфіксі О (UR5O-UT5О-US5O і т.д.) тимчасово до завершення АТО.
4. Дозволити використання р\аматорам та р\а організаціям шляхом їх реєстрації- радіоаматорських ретрансляторів з використанням проміжної частоти (шлюзів) на інших р\а частотах, з можливістю розносу прийомної та передавальної частин.
5. Органам, що надають дозволи на право роботи вказувати в дозволі на використання р\а апаратури радіоаматором та про його право встановлювати радіоаматорські антени на будинках та приміщеннях де він проживає чи працює без нанесення пошкодження дахів даних приміщень.


73! UT1KY Павло Тарасович

Комментарии