А от іще одна Публікація

В адрес инициативной группы получено несколько сообщений от одного из героев наших публикаций Марценюка В.П. (UT8NV).  Валерий опроверг слухи о своей госпитализации в психиатрической клинике в конце девяностых и начале двухтысячных годов. Мы сожалеем, что Валерию так и не удалось поправить здоровье и подлечить шизотипическое расстройство личности, обострившееся из-за стресса. Судя по содержанию его последних публикаций болезнь стремительно прогрессирует.
Инициативная группа напоминает -  наш сайт является открытой площадкой для обмена мнениями для всех, без исключения, радиолюбителей Украины. На нашем сайте найдется место и для таких «пейсателей» как пан Марценюк. Сайт работает  без цензуры.
Адрес для отправки ваших публикаций UR5RADIO@i.ua

Материал предоставлен для публикации В.П.Марценюком (UT8NV). Публикуется по принципу "as is". Мнение авторов не всегда совпадает с мнением редакции.

От:                  Valery Marcenjuk <walmar@ua.fm>
К:                   ur5radio@i.ua
Время создания:      Вт, 11 Дек 2017 10:18:43


---------- Пересылаемое письмо ----------
Виталий Удод <ut7nw.vit@gmail.com>
Sun, 10 Dec 2017 09:35:37 +0200
А от іще одна Публікація

Доброго ранку усім!

Прочитав вчора на сайті газети "Радіоінформ" статтю Валерія Пантелеймоновича від 8 грудня (назву неприємно приводити) і мені стало прикро - до чого ми докотилися.
Невже потрібно ганьбити Вінницьких радіоаматорів і виносити увесь цей бруд для загального огляду?
Існує конфлікт і особиста неприязнь між кількома радіоаматорами, які намагаються втягнути в цей конфлікт усіх радіоаматорів області і не тільки області.
Не можна пов'язувати особисті інтереси з суспільними. Особливо Вам, Валерій Пантелеймонович, так як Вас обрали керівником Вінницького обласного клубу радіоаматорів.
Особисті стосунки треба вирішувати особисто - за допомогою переговорів, кулаків або в суді
Більшості Вінницьких радіоаматорів не потрібні ці конфлікти, іх не цікавлять розбірки між двома групами, вони хочуть спокійно займатись улюбленною справою і
отримувати від цього задоволення.
Маєте Ви підозру, що анонімні листи пишуть Ваші ідейні супротивники, доведіть це, а голослівно писати не потрібно, тим більш роздувати скандал на всю Україну.
Мене вразило, що Ви без доказів звинувачуєте навіть людину, яка вже не може Вам відповісти (UR5EAW SK). Про покійників говорять або добре, або нічого не говорять.
Складається враження, що Ви так як і Юрко полюбляєте бути в центрі уваги.
Чому я так вважаю? Про це свідчить навіть останній епізод з провокативним листом Юрка UT5NC, який не захотіли публікувати ні Василь UT0NN на сайті для Вінницьких радіоаматорів, ні Сергій Поспєлов UR8IN на сайті Радон, і тільки Ви моментально його опублікували. А це говорить про те, що Ви не зацікавлені в мирному співіснуванні різних радіоаматорів Вінничини, що Вас цікавлять скандали. В останньому листі мені Ви включили до списку отримувачів - радіоаматорів, нехай і шановних, але з інших областей. Для чого виносити "бруд з хати"? Мабуть для того, щоб пропіарити себе і ... свій еротичний трилер (жарт для розрядки))))
Нещодавно дивився інтервью з відомим співаючим ректором Поплавським. Він признався, що це був спеціальний піар-проект для того, щоб розрекламувати свій університет і сказав, що для підняття престижу університету може стати навіть танцюючим ректором.
Якби Ваші статті та виступи на круглих столах і в рефлекторах служили б згуртуванню радіоаматорів, то нехай би був такий піар, але все ж навпаки.
Що робити у відповідь на анонімні листи - я вважаю, що треба робити свою справу і не відповідати на них, тоді усі ці анонімки самі собою зникнуть, тому що найгірше для аноніма бачити те, що на його провокації ніхто не звертає увагу.
Всі ми різні, у кожного є недоліки, але якраз задача керівника враховувати це і знаходити в кожного найкраще, згуртовувати всіх в єдиний колектив.
Згадайте як толерантно і розсудливо це робив у свій час Олександр Євгенович UT4NZ. На жаль ми забули про це, навіть дехто принижує його здобутки (очевидно із за того, що він рекомендував своїм наступником Андрія Борисовича UT5NM).
Вам, Валерій Пантелеймонович, дуже повезло, що у Вас в команді є два дуже активних, молодих "бійця" (цей вираз я запозичив у одного з найактивніших і миролюбивіших радіоаматорів Вінниці), а також самий врівноважений  ведучий обласного круглого столу.
Тому успіхи є, але вони могли би бути ще кращими, якби Ви намагались згуртувати радіоаматорів Вінничини і враховували інтереси усіх.
Про успіхи багато писали і говорили, а от послухайте думку збоку про похибки.
Пам'ятаєте весною ми зі Славою UT8NT і Левом UT4NY намагались помирити дві сторони конфлікту заради спільних інтересів.
Протилежна сторона (UT5NM, UT4NW, UT9NA) зробила крок назустріч, а сторона ВОСТР в останній момент відмовилась від переговорів відносно мирної співпраці.
Чому такі активісти як UT8NT і UT4NY вийшли з Ради клубу?
Чому передумав вступити в клуб Дмитро Миколайович UT3NK?
Чому не вступають в клуб UR5NF, UT7ND та інші досвідчені аматори?
Чому я не вступаю поки що у ВОСТР, хоча вважаю, що кожен Вінницький радіоаматор має бути в першу чергу членом місцевого клубу.
Та тому, що не видно бажання керівництва клубу мирного згуртування і враховування інтересів кожного?
Чому ніхто не запропонував взяти участь (або хоча б порадився з маючими досвід) у виїзді команди UR4NWA на Польовий день?
Зібрали багато апаратури, антен, щогл, виїхали кількома машинами на найвищу точку області (честь і хвала за це), розрекламували, а результат гірший ніж у Дмитра Миколайовича UT3NK, який працював з даху будинку у центрі Вінниці на простеньку 9-елементну антену. А потім ще й звіт не удосужились відправити, зганьбивши не тільки Вінницьких радіоаматорів, але й підвівши інших учасників Польового дня. Що це? Зневага до досвіду чи запаморочення від успіхів?
Два молодих "бійця" як Дон Кіхот "захищають" простих Вінницьких радіоаматорів від "зазіхання еліти". А навіщо іх захищати? Краще об'єднати всіх в єдиний колектив.
Я не захищаю нікого з протилежного боку, у всіх бувають помилки, але потрібно заради спільних інтересів вміти зробити крок назад, щоб потім разом зробити два кроки вперед.
Можливо я в чомусь і не правий, але хотів би, щоб всі ми жили мирно і отримували задоволення від нашого улюбленого хоббі.

73! Віталій, UT7NW

2017-12-08 12:54 GMT+02:00 Valery Marcenjuk <walmar@ua.fm>:
   Віталій Анатолієвич!
   Вам, як великому радєтєлю "за порозуміння", пропоную пропоную надати оцінку
іще однієї публікації від "анонімів" ut9na та ut5na. Не буду тут
розповідати детально, як ці два "шизоїди" доповнили окремі пікантні фрагменти
із моєї книги іще і своїми сексуальними фантазіями. Чогось іншого вони просто
сприйняти не в змозі. А на те, що це саме вони чітко вказує нижченаведена
фейкова фраза, початок якої взято із мого виступу на попередньому "круглому столі"
радіоаматорів Вінниччини.
     "По слухам, в конце девяностых и в начале двухтысячных годов Марценюк
несколько раз лежал в психиатрической клинике. Причиной госпитализации стало
шизотипическое расстройство личности, обострившееся из-за стресса".
     73! UT8NV

"Шизоид с убогой фантазией". Психиатры оценили порнорассказы Марценюка (UT8NV)
http://antivrl.blogspot.com/2017/12/ut8nv.html
декабря 06, 2017

01.12.2017 17:57, Виталий Удод <ut7nw.vit@gmail.com>
> Доброго вечора усім!
> .... Пора закінчувати усі распрі між радіоаматорами області і не поширювати
> негативні чутки. У всіх є недоліки, нікого не захищаю, але багато чого в
> нас є спільного і треба жити мирно.
> 73! Віталій, UT7NW

---------- Конец пересылаемого письма ----------

Комментарии