Обличчя рівненського сепаратизму. Або UT1KY - рівненське Попандопало.



Випадково довелось переглянути сюжет місцевої рівненської телестудії про «видатного діяча сучасності» Павла Тарасовича UT1KY.
Сюжет https://www.facebook.com/uarivnetv/videos/572966279807080/ розпочинається з проголошення «регалій» пана Павла:
«Рівнянин Павло Тарасович  – кандидат в майстри спорту СРСР та України з радіоспорту.»

Он воно як, «кандидат в майстри спорту СРСР» та  «кандидат в майстри спорту України з радіспорту» у одному флаконі. Бач як представляється на усе місто, та й на усю країну зрештою, чмо брехливе! Він має таке саме відношення до кандидата в майстри спорту, і до радіоспорту загалом, як морська свинка до моря і до свиней.

Будь-який спортсмен, незалежно від виду спорту знає, що кандидат у майстри спорту це спортивний розряд, а не спортивне звання.  Різниця у тім, що звання присвоюється по життєво, а розряд потрібно постійно підтверджувати спортивними результатами під час змагань, при чому не рідше ніж один раз на два роки. Раз на два роки, пане Павле! З 24 серпня 1991 року такої держави, як СРСР більше не існує, а ти все ще «кандидат в майстри спорту СРСР» .  Скажи, брехлива потворо, у яких саме змаганнях з радіоспорту ти підтвердив, або виконав норматив спортивного розряду КМСУ? Хто тобі його присвоїв, той розряд з радіоспорту?  Липовий ти кандидат. Та у них там усе у ВРЛ липове.


Отакі видатні пристосуванці - Тарасовичі, Кагановичі, Рабіновичі, Зельдеровичі торгують нашою Батківщиною гуртом та у роздріб. Такі «видатні діячі радіоаматорського руху» вішаючи локшину на вуха українцям вже котрий рік поспіль збирають з нас по 50 гривень. Що вони дають нам навзаєм, крім солодких обіцянок і відвертої брехні? Що ми отримали, крім членства ВРЛ у помийному союзі європейських невдах – EURAO, разом із російсько-террористичними сепаратистами СРДНР?
Людину оцінюють за її справами. Скільки завгодно тягни на себе мілітарне вбрання, ліпи шеврони і нашивки із тризубом, до хрипоти співай гімн і волай «Слава Україні!», але допоки ти є головою дипломного комітету ГВ ВРЛ, то б то входиш до керівного складу юридичної особи яка має державну реєстрацію, і ця юридична особа є членом міжнародного союзу EURAO разом із донецькими сепаратистами СРДНР, про який патріотизм може бути мова. Це є відверта зрада національних інтересів нашої Батьківщини, і ніщо інше. 

Павло належить до тієї рідкісної породи безпринципних пристосуванців карєристів для яких у цілому світі немає нічого святого. Мораль, переконання, доброчесність – ні це не про нашого Павла. Народ, Батьківщина – пусті слова для Павла. Саме такі невдахи та виродки записувалися у поліцаї під час Другої світової війни. 

Саме такі «показні патріоти» першими побіжать хлібом-сіллю зустрічати ворожі війська у центрі рідного міста. 



А чого ще можна очікувати від людини, яка сама собі прижиттєво пам’ятники посеред міста зводить.
 

Хтось скаже - нарцис, хтось – ідіот. Насправді – довбойоб! Інакше в нас, у Рівному, цього покидька ніхто не називає.

А це світлина з фейсбуку Павла. 

Павла збуджують зображення оголених жінок при надії? Павло є збоченцем? Чи то є норма, коли педагоги що мають справу з малими дітьми цікавляться подібними фото? Ба, більш того, розповсюджують подібні фото у соціальних мережах. Мимоволі у кожної людини, що має неповнолітніх діточок, виникає закономірне питання:  як саме і чому годні навчити їхніх дітей такі люди як Павло. Патологічні брехуни з викривленими сексуальними вподобаннями та з повною відсутністю моральних орієнтирів.
Отже, рівняни, бережіть своїх дітей від таких «педагогів» як від вогню!