СПИСКІВ ЧЛЕНІВ ВРЛ НЕ ЧЕКАЙТЕ


"СПРАВЖНІЙ" УКРАЇНСЬКИЙ Дон Кіхот ZELDIN UR5LCV боротиметься з "ворожою" йому організацією ЛРУ до ОСТАННЬОЇ КОПІЙКИ каси ВРЛ або до ОСТАННЬОЇ КРАПЛІ горілки.

Шановний Володимир Антонович,
Після опублікування списка членів ВРЛ на Українському радіо порталі у Зелдіна случився викідиш головного мозку!
Задля перевірки правильності опублікованого на UARL.COM.UA списку членів ВРЛ мій товариш поставив Зелдіну напряму одне просте і конкретне питання

Аматорська Радіо Станція:
Доброго часу!
Підкажіть будь ласка, де можна побачити список членів Ліги (ГС ВРЛ) по Луганській області?


Що тут почалось! Змішались у купу коні, люди, закони, шпійони і агенти UZ1RR :)
Короче, замість простої відповіді – ось тобі список бери і дивись, знайшлось безліч безглуздих відмазок, на кшталт:
Біжи туди не знаю куди.
Спитай у того не знаю у кого.
А навіщо тобі це знати?
А ти хто такой?
А як ти посмів таке питати?

А по закону неможна для всіх публікувати, це тіки в ЛРУ всі злочинці і публікують, а більше ніде в світі такого беззаконня нема :)


Не тільки списки членів є в ЛРУ. В інеті є сотня колбуків, де є "персональні" дані про аматорів, які сами заносять в ці колбуки і чихали вони на придурковані хакони про перс. дані..
Наприклад: "беззаконня" - QRZ.COM, QRZ.RU, ES-CalBook і ще більше сотні, в т.ч. і Український Коолбук.
Дивись тут самого царя Зелдина:

http://uarl.com.ua/UkrainianCallBOOK/Main.php?calls=UR5LCV&ru.x=43&ru.y=17  

Игорь Зельдин 
Списков членов ГС ВРЛ на сайтах нигде нет, потому что есть Закон о защите персональных данных. Не нужно поддаваться тем, кто провоцирует на публикацию подобных списков и распространяет лживые слухи.
Списки ГС ВРЛ есть,в виде реестров учета, которые есть и в общей базе данных и на местах. Более того, в группу ГС ВРЛ постоянно лезут троли, которые берут отсюда инфо для одиозных сайтов, искажают ее и подают как сенсацию. 
ПОскольку порядочности ждать от этих шпийонов не приходится, то введены такие меры контроля.

Игорь Зельдин 
К слову, о Законе о защите персональных данных. В моей последней переписке с определенными олдскул- радиолюбителями в запорожской конфе их он не особо волнует и это крайне печально.

Игорь Зельдин 
Вот-вот! Как и не волнует ГО ЛРУ, которая провоцирует нас на выкладку этих списков. Для членов ГС ВРЛ ежемесячно в рефлекторе Коорд.Ради выкладывается банковская выписка за прошедший месяц. Вот, что главное! Так вот по этим цифрам легко посчитать обще количество членов в организации, а не то, что появляется в чьем-то воспаленном мозгу. UZ1RR, например, который с шизофреническим упорством льет грязь и ложь.

Denis Nechitailov 
Вы можете попросить реестр у руководителя обособленного подразделения ГС ВРЛ и сделать себе копию. 
А вот публиковать списки нельзя по совершенно формальным обстоятельствам - запрещает закон, мотивируя это возможной дискриминацией членов общественных объединений.


Володимире Антоновичу! Доведіть до відома Зелдина і його прісних посіпак шо відмазка на Закон про захист персональних даних не проконала! Він цей закон не читав.
Визначення поняття персональні дані наводиться в абзаці восьмому статті 2 Закону, відповідно до якого персональними даними є відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована виключно за допомогою опублікованих даних.
Тобто, прізвище ім’я по батькові і позивний сигнал аматорської радіостанції не дають змоги однозначно ідентифікувати особу, тому що не містять дати та місця народження, ідентифікаційного коду, номера та серії паспорта, адреси постійного місця проживання і таке інше.
Для прикладу, регіональні філії Українського державного центру радіочастот ведуть особові справи радіоаматорів у паперовій та у електронній формі. 
За персональними даними які містяться у цих справах можливо однозначно ідентифікувати особу громадянина, то б то визначити, що саме цей Зелдін Абрам Соломонович мешкає у м.Харків на вул. Степана Бандери буд 6 кв.66, народився у м.Бердичів 6.06.1966, має ідент. код 666000666, паспорт АВ 6660666, позивний UR5LCV.
Саме така сукупність таких персональних даних і є базою персональних даних і її публікувать у відкритому доступі законодавство забороняє. Коли ж ми публікуємо реєстр членів ГС ВРЛ то там міститься лише прізвище ім’я по батькові і позивний.
Цих даних мало щоб однозначно визначити нашого Зелдіна, бо Зелдіних багато, Абрамів багато, Абрамовичів багато, а UR5LCV лише набір літер і цифр за яким, без звернення до бази персональних даних УДЦР офіційно нікого ідентифікувати неможливо.


Аматорська Радіо Станція Зелдіну і відповідає. 
Напрочуд стримано і культурно. Пише шо негоже чесному аматору свій позивний від людей ховати. 

Але де Зелдін і де чесність. Це як небо і земля. До чесного Зелдіну як звідси до місяця, і усю дорогу рачки.
Не ховаються ті клуби і ті організації аматорські, які є чесними і справжніми, на відміну від сепаратистів з ГС ВРЛ, СРДНР та EURAO, яка їх обох об’єднує у своїх лавах.
Про це і пише Зелдіну Аматорська Радіо Станція.

Игорь Зельдин 
Нам наприклад нема чого приховувати, тим більше від якоїсь срамоти. А якщо "захист персональних даних" полягає в тому що приховувати елементарне, позивний сигнал члена спільноти, навіщо він тоді взагалі потрібен! І навіщо тоді взагалі робота в ефірі.

Аматорська Радіо Станція:
Хочеться бачити в списках себе і колег, як в будь-яких вело, авто, мото і тому подібних клубах. Невеликий колектив нашої радіостанції по ідеї полягає в лізі ГС ВРЛ, ми платимо внески від її народження, але побачити свій позивний і колег на жаль немає можливості. Хотілося б так би мовити вітатися за руку і знати в обличчя своїх колег які є членами спільноти.

Аматорська Радіо Станція:
Дякуємо Вам Denis Nechitailov за один із кращих відповідей на наше запитання! 
Правда ніхто нічого не буде просити, реєстрів і т.д., і тим паче робити скани. Нам це не потрібно. 
Нехай буде так, як в темному лісі загублених друзів своїх шукати, головне щоб не спіткнутися і ногу не зламати))

Аматорська Радіо Станція 
Dmytro Mariyevsky
Звернутися до місцевого керівника викличе у останнього обурення, може придумати що не довіряэмо або таке інше. Та й питається навіщо? Такі речі по ідеї повинні бути прозорі.


От тут у харківського царя і случився викідиш головного мозку. Вірніше залишків головного мозку, тих шо після зловживання міцними напоями в його черепній коробці ше залишалися. Типова істерика типового шахрая котрого вивели на чисту воду простими питаннями чесні люди.

Игорь Зельдин 
Уважаемый Аматорська Радіо Станція:! Я последовал Вашему совету и обратился к руководителю ВП. Мне не понятно, почему Вы сами инкогнито прописались в группу ГС ВРЛ, не указав своего имени и фамилии, плюс личный позывной. 
Что Вас конкретно волнует, интересует? Отсутствие списков членов ГС ВРЛ на всеобщее обозрение? 
Вы где-нибудь подобное видели кроме ГО ЛРУ? Я нет. Некоторые местные клубы по простоте душевной эти списки выкладывают, нарушая тем самым Закон. Каких Вы собрались искать потерянных друзей? Зачем Вы поднимаете волны в стакане, заведомо зная, что подобного никто делать не будет? 
Вас смущает брехливая инфо на лайно сайте РР? так почему Вы верите вранью, а не своему руководителю ВП, который, как член Коорд. Совета получает ежемесячный отчет в виде банковской выписки о поступивших и потраченных средствах ГС ВРЛ. 
Скоро появится акт Рев.комиссии. так где Вам показалось не прозрачность и секретность? По моему, Вы затеяли не обдуманную полемику.


Аматорська Радіо Станція
 

І тут як тут царська свита намалювалася. Підлизи, шестьорки, підвивали його величності харківського Бонапарта.

Dmytro Mariyevsky 
Игорь Зельдин ооочень необдуманную ))))

Аматорська Радіо Станція
Пане Зельдін!
Ви найняті нами на цю РОБОТУ. І, будь ласка, зважуйте на прохання тих, хто вас найняв робити цю добру справу! 
А ви звиваєтесь тут перед нами, членами ВРЛ, як гадюка. І не хочете робити чесно свою роботу.
Робіть сраву чесно, без брехні!
Щоб робити свою справу як президент організації, ви цілу добу брешете нам тут, на вашому приватному МордоБуці. А для нас і нашої організації у вас не вистачає часу, чи ви просто не вмієте і НЕ МОЖЕТЕ БУТИ НАШИМ ЦАРЬКОМ?
Вам всі члени вже не довіряють та масово виходять з врл. І це все від вашої бездіяльності та від вашої кожноденної брехні.
Якщо у вас зосталась хоть частка совісті - складіть, і мерщій, свої повноваження.
Так прийнято у всому світі. Збрехав - склади повноваження і іди ГЕТЬ!!!
Не чекайте фейкової конференції. Вона буде брехливою. Ідіть з Богом відпочивати. Не ганьбіть нас і не ганьбіть своє ім
'я.

Який цар така і свита. 163 назавжди втрачених для радіо отщепенца – ось справжня сущність і справжній список ГС ВРЛ станом на 24 жовтня 2018 року.

 
А як гучно все починалось всього пару років тому! Який апломб! Яка пиха!
"Ми построїм радіолюбітєльскій рай! Всьо всем безплатно! За счьот спонсора"! 
Бей посуду – я плачю!
І де той рай. І де той загадковий спонсор? Як побачив п’яного харківського царя в обриганій сорочці і обісцяних штанях, то тепер про радіоаматорів і чути не хоче.



Віталій US6MEX
(Отримана загода на публікацію від автора)
Приписка: 
"Потрібно наводити порядок у нашому спільному домі. А то дехто вже зовсім втратив і стид і совість".