...наступний пішов!

Шановний Володимире Антоновичу!
Велике спасибі вам за інформацію яку ви розміщаєте на нашому Українському лорталі.
Ви допомагаєте нам розібратися в цій складній ситуації в якій опинилися прості радіоаматори.

Ваш портал на сьогоднішній день є один з найбільш важливих для радіоаматорів на всій території України.

Нас не перший рік намагаються обдурити, намагаються нам розповісти якусь казку але завдяки Вам ми знаємо правду і за це вам велике спасибі.

Завдяки вашим старанням радіоклуб "Миколаїв" в м. Миколаєві розібрався в ситуації і зробив правильне рішення вийшов з ГСВРЛ і вступив в Лігу радіоаматорів України,
заплатив внески:
http://www.uarl.org.ua/files/stories2018/qsl/QSl-buro-ind-mem-060618.pdf

Так складно було пояснити Андрію Дубінкіну, щоб він поговорив з хлопцями, пояснив ситуацію, відкрив очі на все що твореться в Харківській, Київській організаціях.

Хлопці нарешті отямилися і побачили, що красиві фільми ВРЛ про радіоаматорства і красиві казки про картки нарешті закінчилися. Все це не Реальна казка.
Так було важко нам радіоаматорам Миколаївщини але зараз штурвал візьме Шановний радіоаматор в Миколаєві Дубінкін Андрій UT5ZA.Тільки досвідчений радіоаматора зможе очолити осередок Ліги радіоаматорів України в Миколаєві

Ну що Кіровоград?
Тепер справа за вами, Серьога Василенко UR2VA. Зважуйся. У тебе є шанс.
Ще поки не заплямувати свою честь. Ти справжній радіоаматор і всі радіоаматори Кіровограда недостойні бути в цій організації ВРЛ .

Варто задуматися багатьом організаціям і прийняти правильне рішення і повернутися в рідну домівку - ЛРУ.
Можуть бути різні організації, можуть бути різні президенти Харківські Київські але ліга радіоаматорів ЛРУ для нас буде одна.

Миколаївшина Віктор Ходунков URN-637
24 10 2018