Погляд ззовні, або самі правдиві і законні збори РКО.



В 2018 году 13 октября в г. Кропивницкий, состоялось отчетное собрание РКО, о котором за 33 дня было сообщено радиолюбителям области, как на «круглом столе» РКО, так и на нашем клубном сайте.http://krrc.org.ua/index.php/conference-krrc/
УВАГА! Згідно статуту РКО: http://krrc.org.ua/index.php/statute/
6.2.2. Дату, місце проведення, порядок денний, спосіб зібрання та голосування на чергових Загальних зборів встановлює Рада Організації за два місяця до її проведення.
6.2.3. Рішення Ради Організації про скликання чергових Загальних зборів в трьох денний термін розміщується на офіційному веб-сайті Організації та оголошується на черговому “круглому столі”, що являється офіційним запрошенням для прийняття участі членів Організації у зазначеному заході.
Тобто інформація про проведення загальних зборів повинна була бути оприлюднена за два місяці мінус три дні (31+30-3 = 58) тобто за 58, а не 33 дні до дня проведення.

Учитывая немалое количество активных радиолюбителей области, собирающихся посетить отчетное собрание, Советом клуба было принято решение арендовать конференц-зал в гостинице “Турист“, где в 2017 году проходило отчетно-выборное собрание РКО. 
За членські внески пенсіонерів, котрих переважна більшість в РКО звісно можна орендувати конференц-зал в одномуіз самих дорогих готелів міста.
На собрании присутствовало 47 человек + 42 по доверенностям, были представлены 15 районов области.
По перше, згідно статуту РКО: http://krrc.org.ua/index.php/statute/
4.16. Члени Організації зобов’язані:
4.16.1. Дотримуватися вимог цього Статуту та виконувати рішення керівнихо рганів Організації, якщо вони не суперечать законодавству.
4.16.2. Брати участь в роботі Загальнихзборів Організації.
 В РКО на час проведення зборів було згідно списку: http://krrc.org.ua/index.php/members/
 324 – 11 померлих – 15 які вийшли з членів клубу = 298 членів. 47 членів які були присутні на зборах складають 15,77 % від загальної кількості членів. А от більша частина членів у кількості  251, або 84,23 % від загальної кількостіНЕ ВИКОНУЮТЬ СВОЇХ ОБОВЗКІВпрописаних в Уставі клубу, а більш всього вони того уставу не те що не читали, а в очі не бачили… 99% були прийняті в члени клубу ЗАОЧНО, на скайп конференції ради клубу без присутності кандидата на основі заяви, так-що ніхто нікому ніяких питань не задавав. Головне масовість, любою ціною. Тепер пожинають плоди своєї безвідповідальності.
4.6. Підставами для припинення членства в Організації є:
4.6.3. Невиконання без поважних причин вимог цього Статутута рішень керівних органів Організації, які не суперечать вимогам законодавства та цьому Статуту.

Открывал собрание руководитель РКО Баланюк Н.Г. – UT5VQ. В рабочий президиум были выбраны: Баланюк Н.Г. – UT5VQ, Мурашкин А.О. –UX1VX, Федорович С.А. – UR7VA, в счетную комиссию выбрали: Василенко С.В. UR2VA и Кознодий М.Г. UR5VKX.
А згідно статуту РКО: http://krrc.org.ua/index.php/statute/
6.2.6. На чергових Загальних зборів головує особа, що обрана з числа членів Організації більшістю голосів від числа присутніх, секретарем являється заступник Голови Ради. Підписаний протокол розміщується на офіційному веб-сайті Організації не пізніше 30 днів після закінчення Загальних зборів.
 Згідно цього пункту статуту Василенко С.В. повинен бути секретарем зборів а не членом рахувальної комісії.        Ще одне порушення статуту.

Председатель ГО РКО Баланюк Н.Г. – UT5VQ, доложил о проделанной работе за отчетный 2017-2018 г. , в частности:
— об успешном выступлении радиолюбителей нашей области в URDXC, где наш радиоклуб занял почетное второе место среди радиоклубов Украины,
Але для повноти інформації потрібно зазначити що з 2 045 831 НЕ ЧЛЕНИ РКО набрали: UX1VT  434962, US7VF 293607, US1VM 167276, UY7VV 93060, UR5VD 10. Взагалі 988 915 або  48,3 %. Тобто майже половину.— об успешном выступлении радиолюбителей нашей области в обеих турах Первенства на призы UCC на КВ, где наш радиоклуб занял почетное третье место среди радиоклубов Украины в CW и SSB турах,
— о проведении мероприятия силами РКО посвященного 73-й годовщине Победы в ВОВ, активной работе в эфире радиостанции EM73V и учрежденному по этому случаю диплома “Перемога — 73“,
— об участии команды РКО в Полевом дне на КВ CW, где силами членов команды UW2V/p было занято первое место среди коллективных радиостанций по Украине,
На  сайті написано: UW2V/p в Полевом дне IARU на КВ. Так ось звіти за полевий день IARU на КВ потрібно висилати в Німечинуhttps://www.darc.de/der-club/referate/conteste/iaru-region-1-fieldday/en/   , але керівництво РКО вирішило відправити звіт на російский дубль цього тесту:http://fd.qrz.ru/який проводить російський контест клуб. З України туди відправили звіти тільки команда РКО UR4WZA/p. 
Тому і вибороли 
перше місце….. з 2 учасників(Хі – Хі)
— об организации и проведении Первенства РКО на УКВ,
Ну тут зовсім…. Придумали що в тесті можуть приймати участь тільки члени РКО і отримали масовість аж 10 чоловік з 298 членів клубу. Так держати!

— о проведении дней активности посвященных 100-летию со дня рождения нашего земляка Сухомлинского В.А. и учреждении памятного диплома посвященному этому событию при поддержке руководства Онуфриевского р-на Кировоградской области.
Доцільно було-б відзначити що генеральним організатором цього потрібного заходу був НЕ ЧЛЕН РКО Владислав UT0VV.
Был заслушан отчет ревизионной комиссии ГО РКО – выступал Шаманский В.А. – UR7VR.
С докладом о привлечении молодежи в любительское радио выступал Александр UX1VX, руководитель радиокружка и детской коллективной радиостанции UR4VWR при школе №2 в Александровском районе.
С докладом о работе КТК выступил Василенко С.В. – UR2VA и работник УДЦР Царюк В.Л. – UV8VU о работе Кировоградского филиала УДЦР с радиолюбителями области.

Состоялось вручение дипломов за участие в различных соревнованиях и грамот за активное участие в мероприятиях организованных РКО. Памятными сувенирами в виде чашек с эмблемой РКО были награждены: Ирина Курильченко UR5VAV — за занятое Первое место среди женщин в Первенстве UCC SSB, и Владимир Царюк UV8VU — многократный участник и организатор ряда УКВ радиоэкспедиции по Кировоградской области.

Памятными дипломами были награждены все операторы работавшие позывным EM100VS: UR0VR, UR0VX, UR2VA, UR3VJC, UR3VKR, UR5VAA, UR5VKX, UR5VR, UR7VT, US1VM, UT5VD, UX1VT а также организатор Владислав UT0VV и руководитель гос.администрацииОнуфриевского р-на Кировоградской обл.Самородченко Сергей Николаевич.

Главный приз — Кубок за первое место в Первенстве РКО на УКВ был вручен Калашнику А.В. — UT5VD.
А чому керівник РКО не звітував про те, щоЗА 2018р. з Радіоклубу Кіровоградської області за власним бажанням вийшло 15 членів, в тому числі 2 члена ради клубу.
P.S.
Не обошлось на этот раз без курьезных моментов, которыми так славится один из теперешних лидеров ЛРУ — Будулатий С.С. UY9VY. Передав награды для аматоров области за участие в «Кубке Кривбасса», UY9VY в стиле почтальона Печкина, продемонстрировал какую-то затасканную торбу, сказав что там находится QSL почта, но он ее ни кому не отдаст, по скольку на собрании нет членов ЛРУ.
Якщо на зборах не було членів ЛРУ, значить не було і ЧЛЕНА РАДИ РКО UY2VC, який і член ЛРУ. Також не видно і UR5VDT, який також є  ЧЛЕНОМ РАДИ РКО. Якщо члени ради порушують статут не приймаючи участі у загальних зборах, то за рядових членів і говорити нічого.

Также, в свойственном ему стиле попытался в очередной раз оббрехать и облить грязью РКО, в ответ услышал «массу комплиментов», и все, что о нем думают радиолюбители Кировоградской области. Напоследок обозвав всех присутствующих — «пособниками фсб» и «агентами кремля», схватил свою торбу и убежал.
Убедительная просьба к UY9VY : в ближайшее время, покажись психиатру.
В низу сторінки є напис: Comments are closed. Тобто коментарі заборонені. Щоб ніхто не дай боже не написав правди чи не поставив «незручне» запитання.
 Дійшла до мене інформація що було озвучено на зборах те, що близько 60 членів не здали членські внески за минулий рік.За це згідно статуту РКО: http://krrc.org.ua/index.php/statute/
4.6. Підставами для припинення членства в Організації є:
4.6.1. Добровільний вихід з членства в Організації.
Добровільне припинення членства в Організації здійснюється за особистою письмовою заявою фізичної особи на ім’я Голови Ради.
4.6.2. Несплата щорічного членського внеску без поважних причин терміном понад шість місяців, починаючи з дати остаточного граничного терміну про сплату.
От якби керівництво РКО не зробило чергового порушення статуту клубу, то ми мали б змогу це почути.
Згідно статуту РКО:http://krrc.org.ua/index.php/statute/
РОЗДІЛ VІ. ПЕРІОДИЧНІСТЬ ЗАСІДАНЬ І ПРОЦЕДУРА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ КЕРІВНИМИ ОРГАНАМИ ОРГАНІЗАЦІЇ
6.1. Засідання керівних органів Організації (Загальних зборів, Ради) можуть проводитись як за безпосередньої участі членів так і за допомогою Інтернет зв’язку з використанням аудіовізуальних комп’ютерних програм он-лайн конференцій. Рішення про форму проведення такого засідання приймає Рада Організації та повідомляє членів Організації не пізніше ніж за 5 днів до визначеної дати проведення засідання (Загальних зборів, Ради) про обрану форму засідання. Будь яке засідання керівних органів оформлюється протоколом про форму засідання обов’язково вказується у протоколі. Засідання крім протоколу обов’язково фіксується за допомогою фіксування перебігу засідання аудіо(відео)записом. Протокол засідання та аудіо(відео)запис оприлюднюються на сайті Організації.






Комментарии