Нові суди від ГС ВРЛ




7 листопада на офіційному сайті ЛРУ було опубліковано інформаційне повідомлення віце-президента Юрія Заскалети (UT7UW) про чергову серію судових позовів від ГС ВРЛ. Цього разу ГС ВРЛ позивається уже не до ЛРУ, а до служби державних реєстраторів Міністерства юстиції України.


Наведемо це повідомлення у повному обсязі.


Знову про суди



До ГО "Ліга радіоаматорів України" надійшла інформація про те, що ГС ВРЛ подала три позови до Адміністративного суду м. Києва, в яких просить суд зобов'язати державних реєстраторів вчинити дії, спрямовані на анулювання в реєстраційних документах ГО ЛРУ скороченої абривіатури UARL, яку наша організація використовує з моменту реєстрації, тобто з 1992 року. Керівництво ГО ЛРУ слідкує за розвитком цієї ситуації. На даний час ми не є учасниками процесу, але не виключаємо можливості входження в процес в якості третього учасника на стороні відповідача.

--

73! UT7UW



Представник всеукраїнського об’єднання «За чистий та чесний ефір» відвідав Окружний адмінсуд м.Києва. У неформальній обстановці йому надали можливість ознайомитися з позовними заявами та іншими матеріалами судових справ. Таким чином, ми маємо можливість ознайомити співтовариство українських радіоаматорів з деякими з цих матеріалів.


Згідно з матеріалами судових справ Громадською спілкою «Всеукраїнська радіоаматорська ліга» було сплачено судовий збір загальною сумою 10 572,00 гривні.


Отже, любі друзі, читайте уважно. Думайте. Аналізуйте. Робіть висновки. Дивіться куди і для чого спрямовуються ваші кошти (ваші членські внески) керманичами ГС ВРЛ: Зельдіном, Пащенко, Ананьєвим, Кияницею та їхніми емісарами у обласних центрах. 

Що намагаються відсудити у Міністерства юстиції Зельдін з Ананьєвим? Вони хочуть відсудити собі право називати фейкову ГС ВРЛ вкраденою у ЛРУ англомовною назвою UARL. Ні більш ні менше. Чи йдуть ці дії на користь радіоаматорам нашої держави? 


На жаль, ми не маємо права публікувати у відкритому доступі всі переглянуті нами матеріали, до завершення розгляду справ по суті. Проте всі ці матеріали наявні у нашому розпорядженні та доступні для приватного перегляду всіх зацікавлених осіб.

Зверніть особливу увагу на ухвалу по останньому, третьому, позову. Шахраї з ГС ВРЛ навіть Окружний адмінсуд намагалися обдурити. Підсунули квитанції від іншої своєї заяви. От пройдисвіти! Скрізь одна брехня і манупуляції. Це вже життєве кредо. Тільки могила може виправить таких моральних виродків.

Позов №1











 Позов №2






Позов №3





Посилання на судові ухвали за справами у Єдиному державному реєстрі судових рішень