ОСТАННЯ ВІДПОВІДЬ ГОЛОВИ РАДИ ГО "РАДІОКЛУБ ВЕТЕРАН" МИКОЛИ ЖЕЛЄЗНЯКА UT4IV НА СКИГЛЕННЯ В. МАРЦЕНЮКА UT8NV


(Перед тим, як будете читати відповідь, хочу задати пану Марценюку запитання.
Пане Марценюк! Скажіть, будь ласка, чи є в українській мові слово ВОЛНА??? Чи вважаєте Ви, що стара назва клубу це архаїка від совка?) Оце і є та крапка над "і", яка повинна поставити Вас на місце
І ще одне. Перестаньте скиглити та згадувати щось про Український ветеранський "Радіоклуб ВЕТЕРАН". Краще займіться ВРЛ, у якої нема майбутнього в апріорі. 
73! РР
Шановні радіоаматори.
Вважаю своїм обов’язком проіформувати Вас про події останніх днів. 
Вчора відбулася телефонна розмова з Яковлевим В. М. UR3GI, 
членом Ради Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран», в якій він повідомив, що йому телефонують радіоаматори і прохають відновити працю радіоклубу «Волна». 

Сьогодні Марценюк В. П., також член Ради нашого радіоклубу, розіслав 2 електронні листи багатьом радіоаматорам. 
В першому листі він запрошує прийняти участь у «круглому столі» радіоклубу «Волна». 
У другому листі він піддає критиці діяльність Ради «Радіоклуб Ветеран» і заявляє про вихід із складу Ради клубу. 
Я нагадаю, що від конференції, на якій відбулася «ротація» Ради радіоклубу «Волна», пройшло 15 днів, а від реєстрації Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран» пройшло 10 днів. 
Я рахую, що це сплановані провокаційні дії, цілі яких нашкодити новій організації. 
Я хочу нагадати всім і Марценюку також, що при реєстрації «Радіоклуб Ветеран», були включені до Реєстру, як засновники, 3 радіоаматори. 
Це Голова Ради, його замісник і член Ради, які автоматично увійшли в Раду «Ветеран». 

В Статуті прописано зміни по вступу в радіоклуб, вік не менше 40 років, та стаж праці в ефірі не менше 20 років. Крім того, реєстрація в Міністерстві Юстиції, це не «хотелки» Марценюка, а конкретні юридичні кроки чинного законодавства. 

Всі його пропозиції були просто відкинуті. 
Чомусь Яковлев і юридично «підкований» Марценюк за 20 років так і не спромоглися зареєструвати радіоклуб, та налагодити працю в радіоклубі, а «палки в колеса» - будь ласка. 

Я думаю, що радіоаматори змінять своє відношення до нього, та його газети. Я сьогодні відмовився отримувати його газету і буду запрошувати своїх друзів, та членів радіоклубів це зробити. Палки бувають з двома кінцями.
Вони організували перереєстрацію радіоклубу «Волна» зі зміною членських номерів. Записалося 60-70 чоловік, а решту планували просто видалити із списку. Але наші дії порушили їхні плани по знищенню радіоклубу «Волна».

На цей час подали заяви в «Радіоклуб Ветеран» 191 радіоаматор. Це радіоаматори з Чехії, Англії, з Львівської обл.,Київської обл., Запорізької обл., Дніпропетровської обл., та інших областей. А значна більшість,160 чоловік, це ветерани Громадської Організації «Радіоклуб Евріка», яких я знаю 22 роки і яким я дав путівку в радіоспорт. Вони і я маємо на це всі права.
Цих людей підтримали всі члени Ради, окрім Яковлева і Марценюка. 
Всі списки зараз опрацьовуються в іншому форматі і будуть у вільному доступі. 

Щодо Заяв про вихід Яковлева и Марценюка із членів Ради «Радіоклуб Ветеран», ми найближчим часом задовольнимо їх прохання. Члени Ради повинні працювати, а не заважати. Було великою помилкою їх обрання. А на помилках вчаться. 

Я запрошую до праці в Раді клубу енергійних і ділових радіоаматорів з інших областей. Пропозиції будуть розглянуті.
 

03 квітня 2019 року о 7.00 годині ранку на частоті 3627 кгц. відбудеться «круглий стіл», та збори членів Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран». 
Члени радіоклубу «Волна» автоматично увійшли в новий радіоклуб зі своїми старими номерами.

З повагою до всіх радіоаматорів,
Голова Ради «Радіоклуб Ветеран» Желєзняк Микола Григорович, UT4IV
26 03 2019