Громадська Організація «Радіоклуб Ветеран»

Шановні радіоаматори.

В міністерстві Юстиції України зареєстрована нова радіоматорська організація- Громадська Організація «Радіоклуб Ветеран».

Вітаю всіх радіоматорів з цією подією! У нас в Україні був радіоклуб ветеранів «Волна». Зовсім недавно ми відмічали 20 років цієї організації. Але вона не була зареєстрована. Волна, це російське слово. Більше того, в Карелії і в Москві є радіоклуби з такою назвою. В нашому радіоклубі «Волна» 10 років не відбувалися перевибори. Клуб був у заторможеному стані. Тому 10 березня на «Крулому Столі» була проведена «ротація» Ради клубу і було прйнято рішення зарееструвати нову організацію «Радіоклуб Ветеран».

Перед перевиборами в радіоклубі «Волна» була розпочата перереєстрація членів клубу з заміною членських номерів, мотивуючи це втратою звязків з радіоклубом багатьма радіоаматорами. На «Круглі Столи» підходили 2-3 чоловіки. Голова Ради давно просив його замінити. В Валерія Миколайовича не має інтернету, а значить і не має контактів. Після перевиборів було проаналізовано список членів радіоклубу. Було виділено окремо список радіоаматорів «SK», більше 100 чоловік. Зараз в клубі числиться 300 радіоматорів. В більшості це Україна, Росія, Польща, Молдавія, Німеччина, Прибалтійські країни. Вік багатьох радіоматорів за 80-90 років. Живі вони, чи ні-ніхто не знає. Про який звязок з радіоклубом та участь в «Круглих Столах» та перереєстрацію може йти мова.

Членство в радіоклубі повинно бути пожитьтєвим і закріплені членські номери також.
Тому першим кроком ми відміняємо перереєстрацію і залишаємо всі старі номери. Список членів радіоклубу приведено в порядок і скоро його можно буде переглянути всім охочим. З метою підняття активності «Радіоклубу Ветеран», ми прийняли рішення знизити вік вступу 40 років і стаж в ефірі 20 років. Зарахувати всіх членів радіоклубу ветеранів «Волна» в «Радіоклуб Ветеран» зберігши їх членські номери пожитьтєво. Для вступаючих в новий радіоклуб відкрити новий список, починаючи з 500 номера. На даний період вже подали заяви про вступ до клубу 175 радіоматорів, яких буде включено до нового списку. Для плідної роботи в клубі потрібно організувати роботу «Круглих Столів» перша та третя середа кожного місяця на частоті 3627 кгц. о 7.00 укр., на яких розглядати питання вступу до радіоклубу та інші організаційні питання. Члени Ради повинні бути присутні на «Круглих Столах» обов’язково.
В наповненні новий сайт радіоклубу "ВЕТЕРАН":
http://veteran.kl.com.ua
Висвітлювати всі питання по радіоклубу на Українському Радіопорталі, в журналі «Радон», в газеті «Радіоінформ».
Пишіть: ut4iv@ukr.net дзвоніть по телефону 050-146-7805

Голова Ради Громадської Організації «Радіоклуб Ветеран»
Желєзняк Микола Григорович UT4IV