Знову про списки членів громадських об'єднань


Щойно ми повідомили про реєстрацію чергової громадської організації з радіоаматорською назвою. Коли подібні організації продовжуватимуть реєструватись такими темпами і далі, то через пару-трійку років цих організацій стане більше, ніж самих радіоаматорів в Україні.
Зараз мова піде не про те, а про списки членів радіоаматорських організацій.
Хотілося б звернутися з питанням до керівників новострореної ГО Радіоклуб ВЕТЕРАН, до її членів Ради, зокрема до 
Яковлєва Валерія Миколайовича, UR3GI, м.Генічеськ 
та до 
Марценюка Валерія Пантелеймоновича, UT8NV, м. Вінниця

Нагадуємо, що у опублікованому нещодавно інформаційному повідомленні Голови Ради ГО Радіоклуб ВЕТЕРАН  Желєзняка Миколи Григоровича, UT4IV, оголошено про намір опублікувати у відкритому доступі для перегляду всіх охочих список членів ГО Радіоклуб ВЕТЕРАН.

Так от, у зв'зку з цією заявою, хотілося б знати, чому члени Ради Яковлєв UR3GI та Марценюк UT8NV вважають за можливе, і не вбачають порушень закону чи порушень прав пригноблених радіоаматорів, публікацію списку членів ВЕТЕРАНУ, у той самий час як вони категорично проти публікації списків членів ГС ВРЛ і споріднених з нею ГО ВОСТР, де вони також є керівниками?

Чи не вбачається тут політика подвійних стандартів, спроби маніпуляцій суспільною думкою та банальна брехня?

Інформаційна довідка 
Яковлєв Валерій Миколайович, UR3GI, м.Генічеськ - керівник відразу двох (!!!) Відокремлених підрозділів  ГС ВРЛ у Херсонській області. Під номерами 17 та 19 на офіційному сайті ГС ВРЛ http://vrl.org.ua
Марценюк Валерій Пантелеймонович, UT8NV, м. Вінниця - голова комітету інвалідів та ветеранів ГС ВРЛ http://vrl.org.ua а також керівник афільованої з ГС ВРЛ ГО ВОСТР (м.Вінниця)

Списки ГС ВРЛ, ВП ГС ВРЛ у Херсоні, ВП ГС ВРЛ у Вінниці, ГО ВОСТР суворо засекречені рішенням, у тому числі і цих "талановитих" персон.

А може просто публікувать нічого? 

Може у всіх цих ГС ВРЛ, ВП ГС ВРЛ у Херсоні, ВП ГС ВРЛ у Вінниці, ГО ВОСТР,  на відміну від Радіоклубу ВТЕРАН, нікого немає?

Га?