Говорили-балакали сіли та й заплакали

«Говорили-балакали сіли та й заплакали», так озаглавили вторую часть своей публикации радиолюбители Запорожской области. Первая часть, под названием «Питання радіоаматорської етики та передових технологій в DXингу»  была опубликована на нашем сайте несколько дней тому назад.
Электронный ящик Инициативной группы ur5radio@easy.com стремительно наполняется материалами, отправленными радиолюбителями Украины для публикации на сайте http://antivrl.blogspot.com/?view=classic

 
         Говорили-балакали сіли та й заплакали
 
Вся прогресивна передова радіоаматорська громадськість перебуває в шаленому захваті від активності україно-латвійської команди експедиціонерів з Бангладешу. Ми безмежно вдячні хлопцям на тому боці пайлапу.
Саме тому подвійно прикро звинувачувати в нахабному і неприкритому чітерстві наших земляків, та ще й «лідерів нації» від молодої та ранньої ГС ВРЛ.



Діма UT7UJ тепер працює з S21ZED на 80 CW. Ніхто не може сумніватися в реальності такого зв'язку. Адже у Діми напевно є remote operation вдома, от він ним і скористався. Перевірив апаратуру.

Саша UT7UV працює з S21ZEE на 20 SSB. Тут випадок зовсім запущений. Саша проводив зв'язок тихо сам з собою, лівою рукою. Чого ще можна було очікувати від людини з "рукоблудним" прізвищем Онанієв?

Скептики скажуть - а що такого, з кожним може трапитися, біс поплутав. Чому тоді біс не плутає інших учасників команди?
Тому що коли людина фуфлогон, він фуфлогон у всьому, і в DXингу і в громадській роботі і в бізнесі і у всіх інших сферах життя. Фуфлогон це діагноз. Чи не правда, Володимир Федорович?

Дуже цікаво, а що з цього приводу скажуть інші учасники команди, наприклад Юріс і Інгус. Як вони ставляться до таких витівок наших фуфлижників. Адже тінь фуфлогонів лягає і на їх добре ім'я.

Сайт Инициативной группы является открытой площадкой для всех радиолюбителей, вне зависимости от их членства в общественных организациях и клубах. Присылайте свои материалы по адресу ur5radio@easy.com  Сохранение анонимности публикации гарантируем.

Комментарии