Віктор Пащенко UT2UQ - співучастник розстрілу Небесної сотні

У дні третьої річниці Революції гідності наші побратими із компетентних органів надіслали у скриньку "Ініціативної групи" ur5radio@easy.com цікаву підбірку посилань, що безпосередньо стосується Віктора Івановича Пащенко (UT2UQ) та його ганебних вчинків, які були спрямовані на силове придушення і фізичне винищення учасників мирного протесту.

Віктор Іванович Пащенко (UT2UQ), начебто як фахівець, свідомо і навмисно звинувачував учасників мирного протесту у виготовленні зброї масового ураження - бойового напалму. Тоді як справжні фахівці - діючі офіцери МВС і СБУ категорично відмовилися давати такі хибні псевдоекспертні висновки. Розслідування злочинів на Майдані показало, що ніякого саморобного напалму там не було і бути не могло. Своїми гучними заявами Віктор Іванович Пащенко (UT2UQ) розв'язав руки кривавій верхівці Януковича для застосування вогнепольної зброї на Майдані проти учасників мирного протесту.

У тому числі і Віктору Іванивичу Пащенку (UT2UQ) маємо "дякувати" за тє, що героїв Небесної сотні http://nebesnasotnya.com уже немає з нами.

Кров героїв Небесної сотні http://nebesnasotnya.com і на твоїх руках Вікторе Івановичу!


https://www.obozrevatel.com/politics/06913-protestuyuschie-planiruyut-ispolzovat-napalm-mvd.htm
http://for-ua.com/article/614595
http://gordonua.com/news/maidan/mvd-mitinguyushchie-sobirayutsya-ispolzovat-veshchestvo-pohozhee-na-napalm-7008.html
http://korrespondent.net/ukraine/politics/3297197-mvd-uchastnyky-protestov-planyruuit-yspolzovat-napalm

Комментарии