Шахраїв з ГС ВРЛ знову вивели на чисту воду!

Комедійно-детективна історія трапилася на початку квітня у Міністерстві молоді та спорту України. 

Відповідальні співробітники Міністерства одержали для опрацювання протокол засідання ГСК Чемпіонату України з радіозв'язку на УКХ 7-8 липня 2018р.
Вони звернули увагу на очевидну невідповідність - документ затвердив І.Л.Зельдін (UR5LCV) замість А.П.Кириленка (UT3UY),  та зателефонували до віце-перзидента по спорту С.Г.Гая (UT5UIA) з одним питанням - "А що нам з цим протоколом робити?".

Спершу Гай запропонував жіночкам декілька варіантів того, що можна зробити з цими пусто-порожніми паперами з підписами нікчемних шахраїв:
- Можна скрутити аркуші конусом, насипати сошяшникових зернят та продавати біля метро;
- Можна оселедця копченого розібрати від кишечок і кісточок, та нарізати його апетитними скибочками;
- Можна 200г свіжого сала посолити та завернути;
- Можна у міністерскій вбиральні залишити, там відвідувачі швиденько скористаються тим протоколом для задоволення власних гігієнічних потреб. 

Далі Гай нагадав співробітниці Міністерства про справжній минулорічний Чемпіонат на УКХ, який відбувся у серпні 2018р., а відповідний протокол надійшов у Міністерство у листопаді. Вже не кажучи про те, що ГС ВРЛ не перебуває в договірних відносинах з Міністерством молоді та спорту України, не має прав національної федерації радіоспорту, не має повноважень займатися проведенням та суддівством жодних спортивних заходів.

З Міністерства запитали - "А хто ж такі ці "дивні люди", які поставили свої підписи під протоколом та називають себе спортивними суддями?"

Звичайнісінькі шахраї та самозванці, жоден з  підписантів на даний час не є спортивним суддєю, не має відповідної кваліфікаційної категорії та повноважень забезпечувати дотримання правил спортивних змагань - повідомив віце-перзидент по спорту.

Бувший суддя національної категорії з радіоспорту Ігнатов Г.С. (UT1HT)  позбавлений кваліфікаційної категорії СНК рішенням Ради ЛРУ №1-17 від 28.04.2017р. в зв'язку з допущеними порушеннями.

Бобров В.Л. (UT3UV) не має жодної кваліфікаційної категорії спортивного судді у відповідності з чинною нормативно-правовою базою України. Міжнародна спортивна кваліфікація International Class Referee in ARDF (IARU) не визнана органами державної виконавчої влади України (ст.41 Закону України "Про фізичну культуру і спорт").

Бувший суддя національної категорії з радіоспорту Сміян В.І. (UR7QM)  позбавлений кваліфікаційної категорії СНК рішенням Виконкому ЛРУ №3-19 від 25.02.2019р. через втрату зв'язку зі спортивною федерацією, зміну чинної нормативно-правової бази  та ухилення від проходження  курсів підвищення кваліфікації у порядку, визначеному відповідною спортивною федерацією.

Тепер вам зрозуміло, любі друзі, навіщо пройдисвіти від ВРЛ: UR5LCV, UY5ZZ, UT7UV, UT7UJ, UR8US взяли собі назву схожу з назвою ЛРУ. Навіщо вони судяться з Міністерством юстиції та з ЛРУ за вкрадену у ЛРУ англомовну назву UARL. 

Девіз життя цих покидьків "Казаться но не быть!".