Зєлдін вийшов із EURAO, що у залишку?


Отже, ГС ВРЛ з гучним міжнародним скандалом вилетіла з EURAO, неначе корок з шампанської пляшки!

Радіоаматор з Кривого Рогу, Олександр Сенчуров UT4EK запитує Зєлдіна:

До якого ж берега тепер прибитись ГС ВРЛ? Чому, як то кажуть, була зроблена ставка не на ту конячку? Як же тепер бути з безкоштовним ЩСЛ-обміном, який був козирною картою у грі проти ЛРУ? Який статус після цього буде мати ГС ВРЛ?

А як все гарно починалось! А як все гучно піарилось!

Під фанфари вступили в маргінальне болото міжнародних покидьків, сепаратистів та відщепенців "від радіо". 
Під барабанний дріб обрали Зєлдіна членом ради EURAO. 

Бігом сплатили на користь EURAO внесків  у розмірі 5500,00 гривень, за рахунок більш ніж сотні українських аматорів. Не свої - не жалко!

Далі саме цікаве. Тихенько почали лобіювання легалізації та міжнародного визнання ДНР через членство СР ДНР у EURAO.
Потім була участь у гучному міжнародному скандалі пов'язаному з членством СР ДНР у EURAO. Багатьох, якщо не всіх, здивувала незрозуміла позиція української ГС ВРЛ по членству СР ДНР. Виходило, що українська організація, всупереч офіційній державній політиці протягнула власних сепаратистів у міжнародну організацію.
 


Розпочався конфлікт. Зрештою, там де Зєлдін - там завжди конфлікти. Невдала спроба рейдерського захоплення EURAO шляхом блокування роботи через подачу судових позовів у Франції та скликання групою осіб під керівництвом Зєлдіна незаконної конференції EURAO. Прямо як в Україні з рейдерською конференцією ЛРУ 30 травня 2015 року. Все немов би під копірку. 
Далі, ще більш схоже на те що у нас вже відбулося. Друзі Зєлдіна розпочинають реєстрацію "нової EURAO" під назвою WHRO з метою розколу старої EURAO. Прямо як у нас, зробили ВРЛ щоб насрать ЛРУ.

А от і фінал. Повна капітуляція та позорне виключення ГС ВРЛ з EURAO. 


У підсумку. Остаточна самоізоляція ГС ВРЛ на міжнародному рівні. Легалізація СР ДНР на міжнародному рівні через членство у EURAO. То на чиєму боці грає Зєлдін? Чи пішли його дії на користь українським радіоаматорам? Хто поверне кошти українських аматорів, які пішли в EURAO? 

Чи може Зєлдін свідомо підігравав ворогам України, використовуючи кошти українських аматорів?