Новини культурного життя Жмеринки



Нещодавно у Жмеринці, проїздом з Києва в Париж, перебувала на гастролях легендарна трупа  міжгалактичного цирку-шапіто «Пащенко і Ко», під керівництвом легендарного мінера-юриста-підривника генералісимуса Пащенко В.І., UT2UQ. Це вже не перші гастролі на теренах України цих видатних клоунів. На початку лютого ми вже розповідали про їхній невдалий виступ у Харкові - Новиникультурного життя Харкова

Художній керівник шапіто-шоу UT2UQ

За відгуками нечисленних глядачів циркове дійство під назвою «Науково-практична конференція ГС ВРЛ присвячена 105-й річниці радіоаматорства в Україні» і цього разу мало невеликий успіх.

Особливо вдало виступив квартет клоунів у президії – заслужені артисти-аферисти: Пащенко, Марценюк, Пращук, Голембієвський.
Делегатами були 10 радіоаматорів з Вінниці і області. Крім вінничан, серед делегатів у залі були помічені UR5FKM з Котовська, UR5YBP з смт.Кельменці, UT3XT з с.Глубочиця.
Серед глядачів – 8 аматорів жмеринчан, які прийшли за подарунками, картками від мера. Втім, не дивлячись на подарунки, заповнити напівпорожню залу так і не вдалося
Напівпорожня зала Жмеринської мерії
Загалом, рахуючи артистів в президії разом із глядачами у залі і працівниками мерії отримаємо 25 чоловік.

А де решта з 1500 міфічних членів ГС ВРЛ?. А куди поділися Тупі, Гострі, Кривенькі, Кульгаві? Де засновники ГС ВРЛ з Чернігівщини Філіппов і Степаненко? Де одеський Півень? Де миколаївський Дуб? Нарешті, де сам честь і совість ГС ВРЛ оспіваний в піснях і віршах славетний Зельдер? Де решта обласних делегатів всеукраїнської ГС ВРЛ? Вони вже відпрацьований матеріал, як використані презервативи під ліжком у студентському гуртожитку?

Навіщо було пертися на гастролі аж у Жмеринку, коли можна було зібратися тим самим складом у Петропавлівській Борщагівці і провести справжні Збори ГО «ЦЕРР», а не видуману Науково-практичну конференцію ГС ВРЛ? На кого розрахований цей дешевий цирк?
І що такого наукового і практичного відбувалося на цьому цирковому збіговиську?

Першу  доповідь  на  тему  аналізу  історичного  процесу  встановлення статевих відносин із неповнолітніми зробив  Валерій  Марценюк, UT8NV.  Посилаючись на      історичні      джерела      доповідач      навів      історичну  ретроспективу  розбещення неповнолітніх на  прикладі своєї діяльності та досягнень.   На  завершення  доповіді  Валерій  Марценюк, UT8NV зачитав обрані місця зі свого порнографічного твору «Помста привида». Деякі обрані місця з цього витвору хворої уяви пристаркуватого збоченця ми вже публікували завдяки нашим авторам у статті Новоиспеченныйпредседатель комитета В.Марценюк, UT8NV, штрихи к портрету.

З повним текстом цього "твору" В.П.Марценюк пропонує абсолютно безкоштовно ознайомитися всім бажаючим на його сайті http://walmar.in.ua/walmar/mest.html Там же всі бажаючі можуть придбати паперовий варіат "твору з полуничкою" всього за 25 гривень.

Більша частина присутніх стрімко залишила залу засідань Жмеринської міської ради після фрази доповідача «правой рукой он начал, медленно и сладко для обоих любовников, вводить в ее cunt свой, затвердевший от ожидания этого момента, cock»

В  подальшому, перед тими хто ще залишився у залі,  виступив Олександр  Голембієвський,  який  акцентував  увагу  присутніх  на  необхідності  дотримуватись принципової   позиції   у   відносинах   із   структурами   та   представниками   ЛРУ,   виходячи   із неадекватної  поведінки  керівництва ГС ВРЛ.
 
Колективне фото 1500 членів ГС ВРЛ – учасників Конференції ГС ВРЛ у Жмеринці 16 липня 2017р.
Отаке воно життя в ГС ВРЛ - різноманітне, дотепне і змістовне.


Комментарии