Новини культурного життя Харкова


У Харкові пройшли гастролі міжгалактичного цирку-шапіто «Пащенко і Ко» під керівництвом легендарного мінера-юриста-підривника генералісимуса Пащенко В.І., UT2UQ.

Художній керівник шапіто-шоу UT2UQ
 За відгуками нечисленних глядачів циркове дійство мало успіх.


Victor Abramov Замечательно. Десант из Киева был мощный :)

Особливо вдало виступив квартет клоунів у президії – заслужені артисти-аферисти: Кияниця, Зельдін, Пащенко, Ананьєв. Це та сама «могутня четвірка» яка примудрилася віджати у нас з вами, браття-гречкосії, народжену нами у муках ГС ВРЛ.
Квартет клоунів UT7UK, UT7UV, UR5LCV, UT2UQ
Серед делегатів у залі були помічені Когут з Одеси, UT4FA, Дубінкін з Миколаєва, UT5ZA, Пращук з Вінниці, UT7NY, Ігнатов з Кременчука, UT1HT.
Серед глядачів Токар із Абрамовим з Харкова, US0LW, UX5PS і «потужний десант з Києва» - молодіжна масовка проплачених «тітушок» з міжгалактичної штаб-квартири щоб хоч кимось заповнити напівпорожню залу.
Загалом, рахуючи артистів в президії разом із глядачами у залі отримаємо 30 чоловік, з невеличкою натяжкою.



Глядачі - тітушки "потужний десант з Києва"

А де решта з 1500 міфічних членів? Було задекларовано проведення Загальних Зборів, а не З’їзд Делегатів. А куди поділися Тупі, Гострі, Кривенькі, Кульгаві? Де засновники ГС ВРЛ з Чернігівщини Філіппов і Степаненко? Де решта обласних делегатів всеукраїнської ГС ВРЛ? Вони вже відпрацьований матеріал, як використані презервативи під ліжком у студентському гуртожитку?

Вирішуйте самі, браття, чи маємо право довіряти рішенням такого циркового шоу. Чи має легітимність щось із  ухвалене таким складом Конференції. Освячене призначеною Пащенком мандатною і лічильною комісіями зі своїх людей з міжгалактичної штаб-квартири.
Клоуни-початківці з Києва. Міжгалактична мандатна і Міжгалактична лічильна комісії

Навіщо було пертися на гастролі аж у Харків, коли можна було зібратися тим самим складом у Петропавлівській Борщагівці і провести справжні Збори ГО «ЦЕРР», а не видумані Збори ГС ВРЛ? На кого розрахований цей дешевий цирк?

Комментарии