Інфо для членів ГО ЛРУ та інших



Інфо для членів ГО ЛРУ та інших

06 червня 2019 року відбулося чергове засідання Ради ГО ЛРУ на якому було розглянуто питання про пільги для певних категорій членів ЛРУ, уточнення «Положення про QSl-бюро ГО ЛРУ», розгляд заяви на вступ в ЛРУ від Степаненка В.А., UZ1RR. В засіданні прийняли участь 16 членів Ради ЛРУ, що становить 100% від кількості членів Ради ЛРУ.
На засіданні було прийнято рішення про звільнення від сплати річних членських внесків для школярів з 14 по 19 років та інвалідів 1-ї та 2-ї  групи; уточнено визначення – дитячі колективні радіостанції в «Положенні про QSl-бюро ГО ЛРУ».
У зв’язку з тим, що рішення про виключення  Степаненка В.А., UZ1RR з лав ЛРУ було прийняте на конференції  ЛРУ у 2016 році, його заява Виконкомом була передана на розгляд Ради  ЛРУ, яка згідно Статуту організації у період між Конференціями є представницьким органом управління ЛРУ.
При вирішенні питання про вступ Степаненка В.А., UZ1RR в  ЛРУ, членам Ради не вдалося досягнути консолідованого рішення з даного питання, голоси розподілились наступним чином – «так» - 6 голосів, «проти» - 6 голосів, «утрималися»  - 4 голоси. Таким чином рішення не було прийняте.     
              Віце-През ГО ЛРУ О.Залізняк, UX7UU

Коментар редакції газети „Радіоінформ”:
А ось вам і результат непослідовної життєвої позиції пана Степаненко В..А., який останній рік став  настільки ревним прихильником ГО ЛРУ, що навіть вирішив побити горшки між редакцією газети „Радіоінформ” та Українським радіопорталом. Піддавшись впливу відомого лайнометальника Сергія Іванова UT9NA, він дуже образився на газету та її головного редактора за розміщення інформації про протокол Президії ГС ВРЛ, у якому йшла мова про виключення того ж В.А.Степаненко із членів цієї організації. Оголосивши цю інформацію фейком, посилаючись на те, що він ніколи не був членом ГС ВРЛ, шановний Володимир Антонович чомусь (може вплив віку) забув, що він був учасником засновницької конференції цієї організації і навіть особисто запропонував Ігоря Зельдіна в її президенти.
Проте це було декілька років тому, а тепер Володимир Антонович  у великих контрах із паном Зельдіним, який до речі, будучи у свій час президентом ЛРУ, теж виключав його із членів вже тієї організації. Так що виключення 2016 року було вже повторним. Пан Степаненко обвинуватив редактора газети у великих симпатіях до І.Зельдіна, зовсім не звернувши увагу на той факт, що саме В.Марценюк виступив із різкою критикою діяльності теперішнього президента ГС ВРЛ за розвал роботи комітетів та відхід організації у глибоке інформаційне підпілля (дивись офіційний сайт організації www.vrl.org.ua).

                Валерій Марценюк, ut8nv