Зельдін і його доноси. А також СР ДНР, ГС ВРЛ і EURAO

Хтось повірив Зельдіну про то що СР ДНР не прийняли або виключили з EURAO?

Зельдін верещав про асамблею EURAO неначе порося із шпичкою кольщика під ребром. Про то що начебто завдяки його зусиллям сепаратистів з СР ДНР не взяли до EURAO. То все суцільна істерична брехня Зельдіна.
Зельдін так злякався того що про його безпосередню участь у легалізації террористичної СР ДНР стало відомо широкому загалу, що не тільки з переляку обмочив свої штані, але й завзято почав писати брехливі наклепи доноси на відомих в Україні радіоаматорів.
Яскравим прикладом такого наклепницького доносу є лист Зельдіна до СБУ Чернігівської області, у якому Зельдін оббрехав відомого і шанованого радіоаматора-ветерана Володимира Антоновича Степаненка UZ1RR. Зельдін брехливо і безпідставно звинуватив Степаненка в антиукраїнській діяльності, сепаратизмі, співпрацею з террористичними організаціями і зраді Бітьківщині. Зрештою, у всьому тому чим сам активно займається останнім часом. Серце справжнього патріота і ветерана українського радіоаматорського руху не витримало такоє низької підлості і Володимр Антонович майже місяць провів у лікарні під крапельницями. На щастя, лікарям вдалося врятувати життя патріоту.
А що ж насправді із членством СР ДНР у EURAO. Адже за то членство голова незаконної СР ДНР заплатив кругленьку сумму в EURAO, за безпосереднього посередництва Зельдіна, якому, як кажуть, також перепала чимала копійчина.
У розпорядженні Ініціативної групи наявні документи що підтверджують чинне членство СР ДНР у EURAO. То б то террористична самопроголошена СР ДНР дійсно перебуває у членстві в EURAО, разом із Зельдініською ГС ВРЛ. Єдиною відмінністю у особливостях членства СР ДНР від членства ГС ВРЛ є то що СР ДНР тимчасово не має права вирішального голосу у засіданнях керівних органів EUARO. Хоча функціонери EUARO кажуть що то є тимчасово і вже незабаром, у вересні, обіцяють таке право голосу террористичній СР ДНР надати.

Секретар террористичної СР ДНР Костянтин Кисельов M0BDQ опублікував фрагмент свого листування з функціонерами EUARO. Вражає повне взаєморозуміння. Особливо фраза: "у вас есть доступ ко всем нашим услугам, кроме голосования". Гадаю ні у кого немає іллюзій що до повного визнання самопроголошеної террористичної ДНР керівниками EURAO.
http://d1dnr.ru/soyuz/news/show/?id=136



Протокол засідання Асамблеї EURAO 2 червня 2018р. http://www.eurobureauqsl.org/eurao/eurao_minutes_07_2018.pdf

Суть цілковито відображає одна фраза: "Асамблея попросила СР ДНР надати додаткові відомості про себе, тим часом їх членство зберігається".

Ау, Зельдін, як тобі засідається там разом з Іваніним з СР ДНР? Комфортно та плідно? Тим часом як наші хлопці гинуть у окопах на кордонах самопроголошеної ДНР. Криваві гроші від Іваніна у кишенях не печуть?