Ковтун - U2C - ГС ВРЛ



Порадили ознайомитися з протоколом засідання Президії ГС ВРЛ № 27 від 07.01.2017 на тему проведення Конференції ГС ВРЛ у Харкові. http://www.vrl.org.ua/attachments/article/220/Протокол_27__Президії_07.01.2017.PDF
Пропоную залишити поза дужками призначення мандатної та лічільної комісій за місяць до зібрання повністю зі «своїх людей», замість відкритих виборів цих комісій під час Конференції . Тут доречно згадати слова  Йосипа Віссаріоновича - не важливо як вони голосуватимуть, важливо як ми порахуємо.
Пропоную звернути увагу на виступи гр. Пащенко В.І. по другому та четвертому пункту порядку денного засідання Президії та одноголосно ухвалені рішення по цим пунктам. А саме, на той факт, що в розумінні Президії ГС ВРЛ: гр. Зельдіна І.Л., Пащенко В.І., Кияниці С.В., Ананьєва О.В. інформація щодо кількісного та поіменного складу членів ГС ВРЛ і Координаційної ради ГС ВРЛ складає «військову таємницю» та для ознайомлення з цією інформацією потрібно отримати певний рівень доступу.
Таким чином верховне керівництво ГС ВРЛ оголосило, що реєстр персональних членів ГС ВРЛ не підлягає оприлюдненню. Взагалі, в принципі, ніколи.
Якщо раніше у когось з радіоаматорської спільноти України могли бути ілюзії щодо того щоб повірити словам Зельдіна, Пащенко чи Ананьєва про начебто півтори тисячі членів ГС ВРЛ, то тепер ці ілюзії луснули, наче мильна бульбашка.
Ні рядові члени ГС ВРЛ, ні керівники обласних відокремлених підрозділів не мають «допуску» до загального списку міфічних 1500 членів ГС ВРЛ. З однієї простої причини – такого списку не існує в природі, як не існує в природі 1500 членів цієї організації.
Як казав Йосип Геббельс – щоб у брехню повірили, ця брехня має бути жахливою, за своїми масштабами.
Ймовірно саме для продукування жахливої масштабної брехні ГС ВРЛ, разом із своїм генеральним спонсором U2C, найняли професійного прокремлівського брехуна-пропагандиста  В’ячеслава Ковтуна. Ще й хизуються  ним, без жодного сорому, у своїх відеороликах.
З'являється кремлівський найманець - В’ячеслав Ковтун
Встреча радиолюбителей в киевской штаб-квартире ГС ВРЛ https://youtu.be/77yHwvSkbA8?t=371 (посилання з прив'язкою до часу).
А ось і перші результати роботи ГС ВРЛ, U2C HAM News та В’ячеслава Ковтуна, виявляється Майдан не яскравий прояв героїзму українського народу та
головна складова Революції гідності, а «
Майдан это полная беребедень»
https://youtu.be/77yHwvSkbA8?t=417 (посилання з прив'язкою до часу).
Хто ж такий В’ячеслав Ковтун? Бажаючі мають змогу зясувати з відеоролика https://www.youtube.com/watch?v=perkhHT4lek  або з аналітичної статті інтернет видання «Трайдент» http://trident-ua.info/novyny/world/заказной-клоун-вячеслав-ковтун-созда/ .
Таким чином учасник начебто радіоаматорських зібрань у начебто київській, чи вже навіть у міжгалактичній, штаб-квартирі ГС ВРЛ - політолог В’ячеслав Ковтун насправді є кремлівським пропагандистом, що бере участь у псевдо політичних пропагандиських путінських телевізійних шоу та формує у свідомості глядачів викревлений образ українського патріота, зокрема, та українського громадянина загалом, як недолугого покидька, такого собі тупого, скандального, малоосвіченого, боягузливого «хлопчика для биття». Непутьового «молодшого брата», на фоні якого «старший брат» - росіянин виглядає ефектним суперменом, який завжди правий, має чудове почуття гумору, гордість та гідність. Одним словом – «старший брат» відбувся у цьому житті у всіх сенсах, на фоні «молодшого брата» - дурника-українця-Ковтуна. Чудова картинка для всіх геббельсівських РосЗМІ.
Можемо припустити, що співпраця генерального спонсора ГС ВРЛ – фірми U2C з російськими бійцями антиукраїнської інформаційної війни зовсім не випадкова. Що ми знаємо про компанію U2C. Чомусь у відеороликах U2C HAM News жодного разу не зявилися ні керівники ні власники цієї загадкової бізнес-структури. Лише багато разів повторювалися фрази про спонсорство і грошову винагороду.
Однак загальновідомо, що безкоштовний сир буває лише у мишоловці. Пропоную проаналізувати та зробити висновки самостійно. Прошу лише звернути увагу, що роль U2C, як однієї із складових розповсюдження кремлівської пропаганди на блакитні екрани українських глядачів напрошується сама собою. Форум U2C, розділ U2C HAM News http://www.forum.u2c.tv/viewtopic.php?f=1&t=287
А це посилання на той самий форум U2C
http://www.forum.u2c.tv/viewtopic.php?f=6&t=13&start=50 тільки вже на  розділ обговорення ШКІДЛИВОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКИМ ОСНАЩЕНІ супутникові телевізійні приймачі U2C, так звані «прошиті» для емуляторів систем умовного доступу та для «шарингу» і призначені спеціально для піратського незаконного перегляду закодованих супутникових телеканалів Російської федерації, трансляція та розповсюдження котрих на території України є забороненою.  
Слід згадати, що відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. від 01.11.2016 №38616/1/1-16 та листа Глави Адміністрації Президента України від 21.10.2016 №02-01/3053 щодо припинення ретрансляції програм російських телеканалів, заборонено ретрансляцію російських телепрограм, розповсюдження яких обмежене на території України. Підрозділами Національної поліції проводяться заходи, спрямовані на виявлення і припинення протиправної діяльності щодо здійснення незаконної ретрансляції заборонених програм.
Пам'ятаймо, що сьогодні Україна веде не лише військові дії на Сході України, але й інформаційну війну з Росією. Головним об'єктом інформаційної війни є масова свідомість народу. Саме на оволодінні думкою української аудиторії концентрується російський інформаційний вплив. Сучасні інформаційні технології змушують великі групи людей вірити в те, чого насправді не відбувається. Ідеолог гітлерівської пропаганди Йозеф Геббельс часто повторював свою улюблену аксіому - брехня, повторена сто разів, стає правдою.  
Можливо U2C просто робить бізнес на крові громадян України що гинуть у зоні АТО? А можливо U2C веде підривну діяльність на «кремлівські гроші» та організувала ввезення та розповсюдження в Україні, у тому числі через залучення добре підготовлених технічних спеціалістів - радіоаматорів, контрафактних телевізійних приставок для перегляду путінської пропаганди?
Можливо U2C та ГС ВРЛ це один спільний проект Кремля для руйнації національної організації українських радіоаматорів, з наступним залучення аматорів України до організації «промивання мізків» своїм співвітчизникам?
U2C розповсюджує в Україні так звані «прошиті» телевізійні супутникові приставки для незаконного перегляду заборонених в Україні ворожих телеканалів.
Подібна діяльність суворо переслідується СБУ. Розповсюджувачі вже несуть карну відповідальність. Співробітники Служби безпеки України викрили у Бахмуті на Донеччині підприємця, який встановлював супутникове обладнання
марки U2C з можливістю перегляду російських каналів. http://hromadske.ua/posts/na-donechchyni-sbu-pochala-vidkliuchaty-abonentiv-rosiiskykh-tb-kanaliv
Можливо зовсім невипадково ГС ВРЛ вже майже рік веде агресивну підривну роботу з дискредитації національної аматорської організації України, а разом з нею України та українців загалом, серед світової радіоаматорської спільноти. Із залученням найнятих за кошти U2C політтехнологів продукуються та розсилаються фальшиві листи у національні організації радіоаматорів понад 60-ти країн світу, про те що ЛРУ ліквідована, а замість неї тепер ГС ВРЛ.
Для цих листів протиправно використовувалися бланки ЛРУ та емблеми ЛРУ та ІАРУ.
До сьогодні не припинилися марні спроби дезінформації керівництва найвпливовіших аматорських організацій світу про стан справ в Україні. До цієї пропагандиської діяльності залучені найняті кремлівські політтехнологи.
По лінії ГС ВРЛ проводиться компанія до залучення пересічних аматорів України та керівників аматорських клубів у регіонах нашої держави до надсилання подібних брехливих листів-агіток керівникам зарубіжних національних та міжнародних аматорських організацій.
Окремі пропагандиські тези розміщуються навіть на сторінках популярного аматорського серверу http://qrz.com
Зв’язок ГС ВРЛ із втаємниченою фірмою U2C цілком очевидний. Приміщення київської штаб-квартири ГС ВРЛ оформлене яскравими логотипами U2C на усю стіну. Право власності на приміщення оформлене на підставну особу. Згідно з Договором купівлі-продажу нежитлових приміщень № 263 від 11 лютого 2016 року, нежитлове приміщення загальною площею 263,6м2, що розташоване за адресою Київська область, Києво-Святошинський район, с.Петропавлівська Борщагівка, вул..Соборна, будинок 10-В, приміщення 122 належить громадянці  України Григоровській Світлані Анатоліївні по праву приватної власності.
Жодних договорів  оренди із U2C,  ГС ВРЛ чи ГО ЦЕРР (голова Дениса Нечитайлов) не укладено, податок на доходи фізичних осіб, що виникає від здачі у оренду цього приміщення гр. Григоровською С.А, не декларувався та не сплачувався. Таким чином підприємницька діяльність ведеться частково в тіні, без повної сплати податкових зобов'язань до державного бюджету України.
Насправді діяльність ведеться напівпідпільно, а аматорській спільноті України нав'язливо пропонується теза про шляхетних невідомих меценатів-спонсорів, що подарували всім аматорам України чудову «міжгалактичну штаб-квартиру». Нав'язливо пов'язують всі добрі та шляхетні вчинки з брендами U2C та ГС ВРЛ.
Маємо наочний приклад маніпулювання суспільною думкою. Та маємо достатні підстави вважати, що організованою групою осіб ведеться антиукраїнська підривна діяльність, у яку відверто втягуються радіоаматори України. Антиукраїнська діяльність досягла такого масштабу що до її координації залучаються продажні кремлівські політтехнологи - пропагандисти.

Комментарии